Als je een klacht hebt

Als je een klacht over mij en/of mijn behandeling hebt, is het goed om te weten dat je dit natuurlijk altijd met mij kunt bespreken. Mocht je dat niet willen of mocht dat niet baten, dan heb je altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen via de klachtenregeling van mijn beroepsvereniging.

Klachtenregeling NIP

Om een officiële klacht in te dienen kun je je wenden tot mijn beroepsvereniging het  NIP. Kijk op www.psynip.nl/uw-beroep/tuchtrecht-en-klachten/klachtprocedure/

Mijn registratienummer bij het NIP: NIP-00134361

Klachten- en geschillenregeling P3NL

Ook is het mogelijk om via www.klachtencompany.nl een klacht in te dienen bij de klachten- en geschillenregeling van de federatie van psychologen, psychotherapeuten en pedagogen (P3NL) waarbij ik ben aangesloten.