Psycholoog Enschede

Meer over Esther Assink

Ons leven raast in een razend tempo voorbij, overladen met talloze prikkels, zelfopgelegde eisen en een nooit eerder geziene druk om te presteren. In deze turbulente tijden, is het een uitdaging om trouw te blijven aan onszelf en werkelijk te ontdekken wat we diep van binnen verlangen. Samen gaan we op zoek naar harmonie, een evenwicht tussen onze gedachten en gevoelens, tussen ons verstand en ons hart.

Werkwijze – Psycholoog Enschede

Ik begeleid frequent mensen die tegen obstakels aanlopen in hun leven, ongeacht of dit te maken heeft met werk, relaties, stress, burn-out of vermoeidheid. Deze uitdagingen zijn vaak veelzijdig en vereisen niet alleen mentale ondersteuning, maar ook aandacht voor lichamelijke aspecten. Ik ben toegerust om je te assisteren met een holistische aanpak, waarbij ik tevens focus op lichaamsbeweging en voeding.

Contact

Neem vooral contact op als je meer over mij en mijn behandelwijze wilt weten. Ook voor het maken van een afspraak: bel met mijn praktijkassistente. Ze helpt je graag verder en kan al je vragen beantwoorden.