Psycholoog Enschede

Meer over Petra Hagens

Pas op een later moment in mijn leven ben ik psycholoog geworden. In de praktijk heb ik geleerd dat mensen te lang blijven hangen in situaties waar ze niet gelukkig van worden. Ik wilde psycholoog zijn maar door de opleidingseisen heb ik dat een tijdje naast me gelaten. Op mijn 29e heb ik dan toch de enige juiste keuze gemaakt: vol energie ben ik aan de slag gegaan met een zomercursus wiskunde zodat ik wel aan de opleiding psychologie toegelaten kon worden.

Alles ging makkelijker

Die keuze heeft mij zoveel gebracht: alles in mijn leven ging ineens veel makkelijker. Niet omdat de opleiding niet zwaar was (integendeel) ,maar omdat ik voor mezelf koos. Omdat ik koos voor wat mij een blijer mens maakte.

Psychologenpraktijk in Enschede

En daar ben ik nu dan. Petra hagens, psycholoog met eigen praktijk in Enschede. Ik houdt ervan praktisch en concreet te zijn. Daar heb jij uiteindelijk het meeste aan. Samen kijken we naar je klacht maar ook naar jou als mens. Wat beweegt jou? Wat maakt je blij en gelukkig? Welke belemmeringen zijn er? Met de inzichten, reflectie en tools die ik je meegeef leer ik je sterker te staan in je eigen leven maar ook belangrijke keuzes te maken: ik leer je te kiezen voor jezelf.

Contact

Neem vooral contact op als je meer over mij en mijn behandelwijze wilt weten. Ook voor het maken van een afspraak: bel met mijn praktijkassistente. Ze helpt je graag verder en kan al je vragen beantwoorden.