Psycholoog Enschede

Meer over Wendela Wolters

Pas op een later moment in mijn leven ben ik psycholoog geworden. In de praktijk heb ik geleerd dat mensen te lang blijven hangen in situaties waar ze niet gelukkig van worden. Ik ben begonnen als verpleegkundige maar ik heb de switch gemaakt naar psycholoog omdat ik heel leergierig ben en een passie heb voor de gedragswetenschap.

Buitenland

Ik heb lang in het buitenland gewoond en ik heb gemerkt dat dat ik daardoor verschillen tussen culturen beter aanvoel. Er zit een groot verschil tussen hoe mensen reageren op dezelfde gebeurtenis en dit blijf ik interessant vinden.

Psychologenpraktijk in Enschede

En daar ben ik nu dan. Wendela Wolters, psycholoog met eigen praktijk in Enschede. Ik houdt ervan praktisch en concreet te zijn. Daar heb jij uiteindelijk het meeste aan. Samen kijken we naar je klacht maar ook naar jou als mens. Wat beweegt jou? Wat maakt je blij en gelukkig? Welke belemmeringen zijn er? Met de inzichten, reflectie en tools die ik je meegeef leer ik je sterker te staan in je eigen leven maar ook belangrijke keuzes te maken: ik leer je te kiezen voor jezelf.

Contact

Neem vooral contact op als je meer over mij en mijn behandelwijze wilt weten. Ook voor het maken van een afspraak: bel met mijn praktijkassistente. Ze helpt je graag verder en kan al je vragen beantwoorden.